Hammerfall @Katalin

Igårkväll for jag och Jocke iväg till Uppsala för att se hans favvisar - Hammerfall. Jag har inte lyssnat på dem mer än när sötnosen har lyssnat men har tyckt de var helt okej. Efter gårdagens konsert däremot blev de plötsligt väldans bra! Jag måste säga att sångaren, Joacim, visste hur man får med sig publiken till 110%. Detta var ju dessutom en klubbspelning vilket såklart också bidrar till en personligare och intimare stämmning när de kommer så pass nära publiken. Tummen upp!
Nu ska jag berätta det allra bästa. Efter att Oscar gjort ett gitarrsolo såg jag ur ögonvrån hur han kastade ut sitt plektrum snett framför oss. Bara det att ingen av de som stod där dök efter den. Jag sneglade ner på golvet där men såg bara massa fötter. Efter konserten däremot, viskade jag till Jocke vad jag sett och han kikade ner på golvet och hittade den! Ett svart litet plektrum där det stod Hammerfall och Oscar på i röda bokstäver. Gissa om vi blev glada?! Jag ska se till att den antligen blir inramad eller får en liten genomskinlig plastmonter att sitta i. Oscar är by the way den söta med långt blondt hår. :)

Det näst bästa var att vi båda high-fivade Joacim (sångaren), min hand nuddade han till och med två gånger!

Mycket nöjda och glada var vi efter konserten. Jag konstaterade att Jocke kommer att bli stämplad som Hammerfallnörden nr ett på sitt jobb med tanke på att han nu äger fem stycken Hammerfall t-shirts. I och med att han i princip alltid klär sig i bandT-shirts och han kanske har åtta stycken sammanlagt så kan ni ju själva räkna ut hur ofta han lär springa runt i Hammerfalltröjor.

De avslutade konserten med att sätta våra hjärtan i brand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0