Kängorna med stort K.

I fredags var jag, mamma och Sofia i hufvudstaden och shoppade. Det började riktigt bra för redan i första affären hittade jag drömkängorna. Det stod "Vikky" skrivet på dem i osynliga bokstäver som bara jag kunde se och de riktigt bad om att få följa med mig hem. Det fick de. Att de var nedsatta med 40% avgjorde saken, det är ju liksom inte min grej att köpa skor för nästan 2000 riksdaler men 1100 kunde jag väl gå med på med tanke på vilken kvalitet skorna är i. De kommer kunna hänga med måååånga år och jag ska ta väl hand om dem.
 
 

Jag älskar dem. Söta clowntår och underbara detaljer.

Detaljer i badrummet

Har piffat till badrummet lite grann idag, med nya krokar och kakeldekor från lagerhaus. Man måste ju bara älska badrumsavdelningen där. Finns ju så mycket fint och roligt att dekorera med.
 
Kakeldekor med droppar från Lagerhaus, det söta duschdraperiet är från IKEA
 
Det var lite småknepigt att få bort luftbubblorna som blev under dekoren men jag blev nöjd trots några bubblor här och var.
 
Finfina ugglekrokar från Lagerhaus. Tyvärr med väldigt dåligt klister då de lossnade flera gånger (trots noggrann rengöring av underlaget), till slut åkte superlimmet fram!

RSS 2.0