Tjocka släkten, godis och glada pasteller..

..det är vad man kan beskriva årets påsk med! Jag har sluppit laga mat sedan i onsdagskväll. Vi har flängt runt hit och dit och blivit bjuda på påskmat och massor av gott tills vi storknat nästan. Här kommer x antal bilder som får sammanfatta påsken 2012!


Denna fulsöta hare fick flytta ifrån Lungbo hem till mig i Sala. Jag fick den när jag var liten och hatade den först för jag tyckte den var så ful. Nu tycker jag den är himla söt och charmig. ^^


Pytteägg som fick boa i min virkade skål :)


Jag målade mina naglar i påskigt pastelliga färger. ^^


Och kände för en egobild med mina påskiga naglar.


Färgglada strumpor måste man ju också ha! Här sitter jag och chillar i Stämsvik med släkten på mammas sida på långfredagen. Detta är för mig den påskigaste traditionen av alla, eftersom jag firat påsk nästan vartenda år hos min moster och morbror.


Påskig BiB (bag-in-box). ^^


Så busade jag lite med lillkusinen Karolina. :)


Sofia och Viktor gnabbades som vanligt.


På påskafton for vi iväg till Jockes familj i Vittinge efter att jag tjänat in mitt levebröd på Systembolaget. :) Där blev det massor av god mat och gott vin med smaskig ost och självklart ännu mer godis.


Sedan på påskdagen blev det slutligen en sväng hem till Lungbo till mi familia. Jocke roade sig med att ta kort på tussilagos i dikeskanterna genom rutan på bilen.


När vi kom fram fick jag leta påskägg som Sofia hade gömt bakom logen.


Fulingen själv. :P


Hon var kass på att gömma, jag hittade den på en gång.


Sen hittade vi Findus som Sofia trakasserade.


Hon lade ner kattstackarn i min luva på jackan. Där ville han inte stanna längre än nödvändigt.


I ägget fanns till min "stoora" förvåning massa godis! Fick en påskpresent också i form av en personvåg till mitt projekt viktnedgång. Motsägelsefullt med tanke på allt godis, men efter påsken blir det att ta tag med hårdhandskarna!


Och så avslutar vi påsken för denna gång med några obligatoriska Raja-bilder. :PKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0